Këto janë më të kërkuarit nga EUROPOL-i, ndër ta edhe shqiptarë

Qendra për sigurinë Evropiane “EUROPOL” (Policia evropiane) prej sot  ka hapur faqen e saj, duke publikuar personat më të kërkuar në B...


Qendra për sigurinë Evropiane “EUROPOL” (Policia evropiane) prej sot  ka hapur faqen e saj, duke publikuar personat më të kërkuar në Bashkimin Evropian, ndaj të cilëve janë lëshuar fletëarreste ndërkombëtare.
Serverët e këtij enti janë tejet të ngarkuar aq sa disa herë serveri nuk mund të u shërbej gjithë vizitorëve ( vetëm sot mbi 1,2 miliardë vizitorë nga e tërë bota). Në faqen e parë në personat më të kërkuar është i akuzuari për sulmet terroriste në Paris dhe i kërkuar për terrorizëm në Francë Abdelsalam Salah, ndërsa në listën e parë është edhe ballkanasi Ismet Bronja, për të cilin thuhet se ka përkatësi etnike boshnjake dhe që akuzohet për trafikimin me lëndë narkotike. Poashtu ndër faqet e para është edhe Himë Lufaj, me origjinë nga Deçani, që kërkohet për vrasje dhe tentim vrasje të një polici në Austri si dhe vepra tjera.
Kjo është webfaqja https://www.eumostwanted.eu, të cilën mund ta vizitoni.

Related

Top Lajm 2926234150700101210

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item