Këngëtarja Linda Halimi nuk ka të ndalur në “American Idol”

Këngëtarja shqiptare Linda Halimi para pak kohësh u kualifikua si pjesmarrëse në American Idol. Ajo pasi ka kaluar fazën e parë, nuk k...


Këngëtarja shqiptare Linda Halimi para pak kohësh u kualifikua si pjesmarrëse në American Idol. Ajo pasi ka kaluar fazën e parë, nuk ka të ndalur. Edhe dy fazat e tjera kanë qenë pa problem për të.
Aktualisht Linda është në fazën e tretë të spektaklit dhe sipas tabloidëve të cilat janë duke shkruar rreth spektaklit American Idol, thuhet se Linda Halimi do të jetë në finale, por edhe një favorite shumë e fort për fituese.

Related

Showbiz 4792797628009179279

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item