Jeta para talebanëve: Pamjet mahnitëse nga Afganistani i një epoke tjetër (FOTO)

Këto foto janë kryer në Afganistan në vitet ’60. Talibanët ende nuk ishin vendosur në të dhe mund të shihet pamja e një jete të qet...


Këto foto janë kryer në Afganistan në vitet ’60.

Talibanët ende nuk ishin vendosur në të dhe mund të shihet pamja e një jete të qetë.

Femra me funde të shkurtër, tregjet, meshkujt me veshje tradicionale etj.

Jeta para talebanëve: Pamjet mahnitëse nga Afganistani i një epoke tjetërKëto foto janë kryer në Afganistan në vitet ’...
Posted by Tetova News on Monday, January 18, 2016

Related

Fotografi 6722490981553888324

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item