Ja si ta ndaloni dhimbjen e veshit

Ka shumë njerëz të cilët vuajnë si pasojë e infeksioneve të veshit. Në lidhje me këtë problem janë gjetur disa dorëshkrime të vjetra të ...

Ka shumë njerëz të cilët vuajnë si pasojë e infeksioneve të veshit. Në lidhje me këtë problem janë gjetur disa dorëshkrime të vjetra të cilat kanë treguar se një mënyrë shumë e mirë për të hequr infeksinet në vesh është edhe qepa.
Mjafton të prisni një copë qepë( mundësisht pjesën e mesit të qepës) dhe ta vendosni atë në vesh duke e mbajtur për disa minuta.
Më pas largojeni qepën dhe shtrihuni duke vendosur një peshqir të ngrohtë nga veshi që e keni të sëmurë.
Do të shikoni që nuk do të keni më dhimbje, pasi qepa redukton pezmatimet e organeve të dëgjimit dhe arrin të thithë mikrrobet që e shkaktojnë atë.

Related

Shëndet & estetikë 7164746746030668896

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item