Ja si pastrohen trenat ekspres në Japoni (Video)

Trenat ekspres në Japoni njihen si nga më të mirët në të gjithë botën. Rreth 323 trena ekspres japonez nisen në stacionin e Tokios ...


Trenat ekspres në Japoni njihen si nga më të mirët në të gjithë botën.
Rreth 323 trena ekspres japonez nisen në stacionin e Tokios çdo ditë, duke transportuar rreth 400 mijë pasagjerë.
Punëtorëve iu duhet të pastrojnë trenat për vetëm 7 minuta. Secili punëtor pastron nga një tren me 100 ndenjëse.
Një rresht merr 12 sekonda për t’u pastruar. Ata kontrollojnë edhe raftet e bagazheve dhe ndenjëset.

Related

Video 1435262059194503141

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item