Ja si ndihemi kur dashurojmë…

Dashuria na bën më emocional dhe padyshim më të lumtur. E keni venë re që sapo takojmë njeriun e duhur, jeta jonë merr një tjetër kupt...


Dashuria na bën më emocional dhe padyshim më të lumtur. E keni venë re që sapo takojmë njeriun e duhur, jeta jonë merr një tjetër kuptim. Ja 5 ndjenjat e çuditshme që përjetojmë kur jemi të dashuruar.
1 – Ndiheni ankthiozë përgjatë gjithë kohës.
2 – Ndiheni të pasigurt në vetvete.
3 – Ndiheni xhelozë, edhe pa ndonjë arsye konkrete.
4 – Të merr malli vazhdimisht për të dhe preferoni të kaloni shumë kohë me të.
5 – Keni vazhdimisht dyshime se si do të shkojë kjo lidhje.

Related

Erotikë 1739456277523654620

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item