Ja pse meshkujt kanë dëshirë që të lidhen më një femër më të madhe në moshë

Ka shumë raste kur burrat e moshuar pëlqejnë më shumë vajzat e reja, ndërsa tek djemt e ri ndodh e kundërta. Djemt e ri zakonisht kë...


Ka shumë raste kur burrat e moshuar pëlqejnë më shumë vajzat e reja, ndërsa tek djemt e ri ndodh e kundërta.
Djemt e ri zakonisht kërkojnë vajza më të mëdha në moshë për shumë arsye.
Arsyeja pse kërkojnë vajza më të mëdha në moshë është pasi ato nuk kanë komplekse për një mardhënje seksuale më të shpejt.
Një femër më e madhe ka më shumë eksperiencë seksuale dhe nuk kërkojnë shumë kushte për ta bërë atë.
Një femër në moshë të pjekur është më e pa varur, madje shumë shpesh dhe nuk kanë probleme për të paguar faturën në lokal, madje në shumë raste kanë edhe shtëpit e tyre.
Gjithashtu një femër që ka një moshë mbi 25 vjeç është më shumë tërheqëse edhe në paraqitjen e saj të jashtme.
Por kur vjen puna të martesa meshkujt përsëri kanë dëshirë që të kenë në krah një femër më të re në moshë.

Related

Erotikë 6086361692890349226

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item