Ja peshku i cili mund të hahet gjithnjë i freskët (Video)

Shpesh kur kërkojmë të blejmë peshk gjithmonë e duam që ai të jetë i freskët. Megjithatë në një vend të azizës është gjetur një llo...


Shpesh kur kërkojmë të blejmë peshk gjithmonë e duam që ai të jetë i freskët.
Megjithatë në një vend të azizës është gjetur një lloj peshku i cili mund të futet në ngrirje dhe pasi e nxirrni nga frigoriferi dhe e hidhni në ujë ai ringjalët përsëri.
Një video e publikuar në facebook tregon se si një peshk i ngrirë futet në një enë me ujë dhe fillon të levizë.

Related

Video 2606957404051009383

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item