Ja lista e produkteve me kalcium, që përmirësojnë shëndetin tonë

Ushqimet e pasura me kalcium janë të këshillueshme nga mjekët si mjaft të domosdoshme për shëndetin tonë. Këto ushqime bëhen edhe më...


Ushqimet e pasura me kalcium janë të këshillueshme nga mjekët si mjaft të domosdoshme për shëndetin tonë.
Këto ushqime bëhen edhe më të shëndetshme për trupin nëse kombinohen me të tjera ushqime me përbërje magnezi dhe hekuri.
Këto lloj produktesh janë thelbësore për forcimin e kockave në trupin e njeriut.
Lista me disa prej ushqimeve të domosdoshme të cilat kanë përbërje të lartë kalciumi janë qumështi dhe nënproduktet e tij, vezët, peshku dhe frutat e detit, frutat e thata, perimet, sallatërat etj.

Related

Shëndet & estetikë 2966333468820343995

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item