Gruaja e Donald Trump rrëfen të fshehtat e lidhjes së tyre

Donald Trump ishte në lidhje me një femër tjetër kur u njoh me Melania Trump, e cila tani është gruaja e tij. Ajo ka treguar ngjarje...


Donald Trump ishte në lidhje me një femër tjetër kur u njoh me Melania Trump, e cila tani është gruaja e tij.
Ajo ka treguar ngjarjen dhe takimin e tyre në një festë të javës së modës më 1998.
“Ai dëshironte numrin tim, por ai ishte me tjetrën dhe unë sigurisht nuk ia dhashë”, tregoi ajo.
“I thash, nuk ta jap numrin tim, më jep numrin tënd dhe unë do të thërras” tregoi ajo, duke shtuar se donte të dinte çfarë lloj numri po i jepte ai, biznesi apo tjetër.
Atëherë Trump i kishte dhënë disenjatores së lindur në Slloveni të gjithë numrat e tij.
“Të zyrës, shtëpisë në Nju Jork’, të gjithë”, thotë ajo.
Melania atëherë 28 vjeçare ishte dashur të udhëtonte në Karaibe, por e kishte telefonuar atë sapo ishte kthyer në Nju Jork disa ditë më vonë.
Çifti u martua më 2005.

Related

Showbiz 5128486752688590690

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item