Google prezanton vendin e mrekullirave (Video)

Gjiganti Google, ka postuar një video në të cilën u shfaqen rrugët, hekurudhat, e cdo gjë që përfaqëson jetën e njeriut, e e gjithë kj...


Gjiganti Google, ka postuar një video në të cilën u shfaqen rrugët, hekurudhat, e cdo gjë që përfaqëson jetën e njeriut, e e gjithë kjo vetëm në një botë të vogël të quajtur vendi i mrekullive.
“Wunderland”, kalon në tetë vende të botës, e që përfshinë edhe Amerikën dhe Zvicrën, gjithcka u mundësua nga harta e gjigantit teknologjik Google.

Related

Video 6542907841975323844

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item