Gjermania gjen zgjidhje për sulmet seksuale, pagesa ekstra beqarëve për prostituta

Nëse je azilant beqar në Gjermani përfiton më shumë se sa kur je i martuar. Avantazhi është jo pa qëllim dhe thuhet se shuma ekstra ...


Nëse je azilant beqar në Gjermani përfiton më shumë se sa kur je i martuar.
Avantazhi është jo pa qëllim dhe thuhet se shuma ekstra për të rinjtë e pamartuar është që ata të kenë mundësi që të frekuentojnë prostitutat. Beqarët në kampe marrin 325 euro në muaj ndërsa të martuarit 295.
Historia vjen nga Këlni ku azilkërkuesit sa vijnë e shtohen, ndërkohë që debati atje për ngacmime masive seksuale gjatë natës së ndërrimit të viteve është bërë temë dite.
Nga ana tjetër, puna në bordellot e “Herculesstrasse” në zonën e Ehrenfeldit, ndër më të njohurat në Evropë është shtuar së fundi. Për më tepër, bordelloja është etëm 1 km larg kampit të refugjatëve.
Plot 120 prostituta janë në “shërbim” në ndërtesën 12 katesh. Autoritetet gjermane kanë menduar t’u ofrojnë para refugjatëve për të mos sulmuar gratë nëpër rrugë. Sipas autoriteteve beqarët “kanë më shumë qejfe për të plotësuar”.

Related

Erotikë 4178659827684111640

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item