Figurë e njejtë në qiellin e Tiranës dhe Drenicës, çfarë po ndodhë?! (FOTO)

Një ditë me kohë të vrenjtur dhe në qiell mes reve ishte shfaqur një figurë interesante. Figura e çuditshme në qiell ngjante me një di...


Një ditë me kohë të vrenjtur dhe në qiell mes reve ishte shfaqur një figurë interesante. Figura e çuditshme në qiell ngjante me një disk fluturues gjigand.
Edhe pse nuk dihej nëse ishte një fotomontazh apo ishte gjendje reale, çuditërisht një pamje e tillë u shfaqë edhe sot në qiellin e Llapushnikut të Drenasit.
Shpesh abuzohet me çështjen e UFO-ve, por ka disa të vërteta në lidhje me ta. Sipas Educating Humanity në botë janë numëruar deri tani rreth 1353 UFO të raportuara në MUFON, raporton parrotlla.
Kjo foto është në Tiranë para disa javësh.

 Kjo foto është sot në qiellin e Llapushnikut të Drenicës


Related

Kuriozitete 5988869471792091489

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item