Erërat shkaktojnë dëme në rrjetin elektrik të Kosovës

Erërat e forta që kanë mbizotëruar në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit kanë shkaktuar një numër të konsiderueshëm të prishjeve në rrjeti...


Erërat e forta që kanë mbizotëruar në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit kanë shkaktuar një numër të konsiderueshëm të prishjeve në rrjetin e furnizimit me energji elektrike.
Zonat më të prekura janë Prishtina, Gjakova Prizreni, Peja, Ferizaj dhe Mitrovica.
Në një komunikatë për media, Distribucioni i Furnizimit me Energji Elektrike [KEDS] ka njoftuar se mbi 600 punëtorë kanë qenë në terren gjatë natës, duke i sanuar prishjet.
Në komunikatë thuhet se punëtoret po vazhdojnë të punojnë në terren për riparimin e dëmeve.
Në këtë situatë, KEDS u bën thirrje qytetarëve për vigjilencë të shtuar dhe të lajmërojnë çdo prishje në Qendrën e Thirrjeve./rel

Related

Lajme 2864356958712136163

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item