E vrau këtë bukuroshe vetëm sepse po bënte reklamë me altoparlantë

Një vajzë, e cila po promovonte një dyqan rrobash në një rrugë në Moskë, u qëllua për vdekje nga një banor. Ky i fundit u irritua...Një vajzë, e cila po promovonte një dyqan rrobash në një rrugë në Moskë, u qëllua për vdekje nga një banor.
Ky i fundit u irritua nga zhurma që po bënte vajza, teksa bënte lajmërime me altoparlantë.
Anna Nosova, 25 vjeç, u qëllua nga dritarja e katit të tretë nga inxhinieri bërthamor, Sergei Kalaghov.
Njerëzit mbetën të shokuar nga krimi.
Ai qëlloi pa asnjë paralajmërim.
Arma e përdorur u gjet nga policia dhe inxhinieri u arrestua.
Related

Kronika 1647949107499103036

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item