Digjet një ndërtesë shumëkatëshe në kuartin Maltepe të Stambollit (VIDEO) (FOTO)

Sipas njohurive të para nga terreni, shumëkatëshen në vendin Gulsuyu e përfshiu zjarri, ndërsa ekipet zjarrfikëse tashmë janë në terr...


Sipas njohurive të para nga terreni, shumëkatëshen në vendin Gulsuyu e përfshiu zjarri, ndërsa ekipet zjarrfikëse tashmë janë në terren dhe po luftojnë me stuhitë e zjarrit.
Një ndërtesë shumëkatëshe në kuartin Maltepe të Stambollit është përfshirë nga një zjarr i madh, raporton Anadolu Agency (AA).
Sipas njohurive të para nga terreni, shumëkatëshen në vendin Gulsuyu e përfshiu zjarri, ndërsa ekipet zjarrfikëse tashmë janë në terren dhe po luftojnë stuhitë e zjarrit.
Një numër i madh i njerëzve kanë pësuar nga tymi i dendur, ndërsa deri më tani nuk ka informata nëse ka të lënduar rëndë.
Shkaqet e zjarrit do të zbulohen gjatë hetimit.


Digjet një ndërtesë shumëkatëshe në kuartin Maltepe të StambollitSipas njohurive të para nga terreni, shumëkatëshen në vendin Gulsuyu e përfshiu zjarri, ndërsa ekipet zjarrfikëse tashmë janë në terren dhe po luftojnë me stuhitë e zjarrit.Një ndërtesë shumëkatëshe në kuartin Maltepe të Stambollit është përfshirë nga një zjarr i madh, raporton Anadolu Agency (AA).Sipas njohurive të para nga terreni, shumëkatëshen në vendin Gulsuyu e përfshiu zjarri, ndërsa ekipet zjarrfikëse tashmë janë në terren dhe po luftojnë stuhitë e zjarrit.Një numër i madh i njerëzve kanë pësuar nga tymi i dendur, ndërsa deri më tani nuk ka informata nëse ka të lënduar rëndë.Shkaqet e zjarrit do të zbulohen gjatë hetimit.
Posted by Tetova News on Tuesday, January 12, 2016Zjarr në një ndërtesë në distriktin Maltepe të Stambollit, njerëzit janë bllokuar brenda
Posted by Tetova News on Tuesday, January 12, 2016

Related

Top Lajm 882799913804747157

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item