Deliri i madhështisë: Ja çfarë e tradhëtoi trafikantin më të madh në botë

Ditën e djeshme trafikanti i njohur i drogës Joaquin Guzman, i njohur si “El Chapo-Shkurtabiqi”, u arrestua pas muajsh të tërë kërkime...


Ditën e djeshme trafikanti i njohur i drogës Joaquin Guzman, i njohur si “El Chapo-Shkurtabiqi”, u arrestua pas muajsh të tërë kërkimesh.
Në aksionin e kapjes së tij mori pjesë policia meksikane dhe trupa speciale amerikane.
Dyshimet për vendndodhjen e tij erdhën pas denoncimit të disa qytetarëve që kishin parë roje të armatosura pranë motelit ku qendronte Guzman.
Por faktori kyç që zbuloi vendndodhjen e tij, ishte pikërisht trafikanti dhe deliri i tij i madhështisë.
Ndoshta nga zili për t’u bërë si Escobar, ai kishte kërkuar të bëhej një film për jetën e tij.
Javët e fundit kishte kontaktuar me aktorë dhe producentë të ndryshëm për të bërë një film mbi jetën e tij.
Dhe ishin pikërisht këto kontakte që kishin nxjerrë zbuluar “El Chapon”.
Sigurisht që tani do ketë gjithë kohën e nevojshme për t’u penduar.

Related

Bota 5048424313797699897

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item