Çudia nga Japonia! Një tren vetëm për një person

A e imagjinoni dot një tren që funksion vetëm për një person? Çudia ndodh në Japoni.  Një linjë treni është në funksion në vijimësi vetë...

A e imagjinoni dot një tren që funksion vetëm për një person?
Çudia ndodh në Japoni.  Një linjë treni është në funksion në vijimësi vetëm për…një studente.
Kompania “Japan Railways”, e cila ka vendosur ta mbajë të hapur linjën hekurudhore vetëm një adoleshente që shkon në shkollë me tren.
Linja do të jetë e hapur deri në mars të këtij viti, kur vajza mbaron studimet dhe diplomohet. Historia e lidhjes së  veçantë të vajzës me stacionin Kyu-Shirataki është një tregues se si hekurudhat në zhdukje të Japonisë do të mbahen mend për shërbimet e tyre edhe në vendet më të izoluara e të largëta në vend. /Dita/Related

Kuriozitete 3374405655753104652

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item