Bleona, intervistë për prestigjiozen “Forbes”

Të gjithë e komentojnë shpesh për shkak të jetës luksoze që ajo bën e zhurmës që di të krijojë në showbiz. Por duhet të kujtojmë edhe ...


Të gjithë e komentojnë shpesh për shkak të jetës luksoze që ajo bën e zhurmës që di të krijojë në showbiz. Por duhet të kujtojmë edhe arrritjet e saj në Amerikë.
Bleona, së fundmi është intervistuar nga një ndër revistat më prestigjioze amerikane të biznesit, “Forbes”.
Bleona është intervistuar në një live chat nga kjo revistë dhe intervista pritet të publikohet së shpejti ndërkohë që Bleona është tejet e emocionuar para publikimit të saj.

Related

Showbiz 8099899114731874718

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item