Azilkërkuesi shqiptar çmonton televizorin e kampit dhe e dërgon në… Kosovë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një qendër azilkërkuesish në Salching të Gjermanisë. Përgjegjësit e kampit kanë vënë re se tel...


Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një qendër azilkërkuesish në Salching të Gjermanisë.
Përgjegjësit e kampit kanë vënë re se televizori në dhomën e një kosovari 33-­vjeçar në kamp mungonte.
Kur e kanë pyetur se çfarë ka ndodhur, kosovari është përgjigjur: “E kam dërguar në Kosovë, pasi e kam çmontuar”, shkruan KTV.
Autoritetet e kampit vlerësuan se dëmi është 350 euro.
Nuk është e qartë nëse azilkërkuesi kosovar duhet ta kompensojë atë.

Related

Kronika 5443295395120305916

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item