Axhenda turke për reforma ekonomike ofron shpresën për investitorët

Axhenda e reformave ekonomike të Turqisë ofron shpresën më të mirë për investitorët në kërkim të mundësive në një ekonomi problemat...Axhenda e reformave ekonomike të Turqisë ofron shpresën më të mirë për investitorët në kërkim të mundësive në një ekonomi problematike globale, sikundër referoi kryeministri i vendit. Ahmet Davutoglu përdori një fjalim në zyrat e Bloomberg në Londër për t’i reklamuar programin e reformës së qeverisë \ udhëheqësve të biznesit.
Ai tha se Turqia ka bërë përparime të mëdha në krijimin e vendeve të punës dhe në uljen e deficitin të llogarisë së saj rrjedhëse duke e ruajtur të fortë pozicionin e saj fiskal.
Borxhi i sektorit publik ra në një të tretën e prodhimit të brendshëm bruto në vitin 2015, nga 74 për qind në vitin 2002, tha ai, një fakt i siguroi Turqisë ‘komfort’ Brenda kuadrit të kritereve të zhvillimit ekonomik të BE-së.

Related

Ekonomi 7465981585718875581

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item