Aroma e trëndafilit teksa flini, forcon kujtesën tuaj

Ky është tashmë një rezultat shkencor, i arrirë nga studiuesit gjermanë, të cilët monitoruan veprimtarinë e trurit gjatë gjumit, të disa...


Ky është tashmë një rezultat shkencor, i arrirë nga studiuesit gjermanë, të cilët monitoruan veprimtarinë e trurit gjatë gjumit, të disa personave që flinin në një dhomë me aromë trëndafilash. Edhe gjatë periudhës së gjumit, shkencëtarët hidhnin solucione me aromë trëndafilash. Kur zgjoheshin të nesërmen pyeteshin se çfarë mbanin mend nga objektet dhe letrat që kishin parë një ditë më parë, para se ti vinin në gjumë.

Related

Shëndet & estetikë 1049827182198317304

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item