Arjan Çani: E vërteta e jurisë së “Miss & Mister Pornostar”

U njoftua nga Kika i ‘Big Brother8’, se ai do të organizonte “Miss & Mister Pornostar” pak muaj më vonë dhe se kryetar jurie do të...


U njoftua nga Kika i ‘Big Brother8’, se ai do të organizonte “Miss & Mister Pornostar” pak muaj më vonë dhe se kryetar jurie do të ishte Arjan Çani.
Por sipas burimeve të “Express”, Arjan Çani e ka mohuar këtë duke thënë se mund të jetë një dëshirë e Kikës por ai nuk ka bërë asnjë marrëveshje për këtë konkurs.

Related

Showbiz 2856031747435303871

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item