Arabia Saudite ndalon lojën e shahut, shkakton humbje kohe dhe nxit urrejtjen

Ka shumë lojëra të cilat janë të ndaluar jo vetëm nga feja por edhe nga vet udhëheqësit e shteteve. Por myftiu i Arabisë Saudite ...Ka shumë lojëra të cilat janë të ndaluar jo vetëm nga feja por edhe nga vet udhëheqësit e shteteve.
Por myftiu i Arabisë Saudite ka thëne se duhet të ndalohet edhe loja e shahut pasi ajo nxit dëshirën për tu future në lojra të tjera të bixhozit.
Ndër të tjera Abdulah Al-Sheikh ka thënë se “Shahu është shkaktar i urrejtjes dhe armiqësive ndërmjet lojtarëve”.
Ai e ka arsyetuar me vargun nga Kurani me të cilin ndalohen “mjetet helmuese, bixhozi, idiollatria dhe fallin”.

Related

Sport 6426608816066335356

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item