A na sëmurin mendimet? Ja cila ide shkakton sulme në zemër

Vetëm ideja se po përjetojmë stres mund të na shkaktojë probleme serioze me shëndetin. Një studim i fundit, i publikuar në revistën ...


Vetëm ideja se po përjetojmë stres mund të na shkaktojë probleme serioze me shëndetin.
Një studim i fundit, i publikuar në revistën “European Heart Journal” konfirmon se, perceptimi më i lartë për stresin dyfishon rrezikun nga sulmi në zemër.
Për herë të parë është zbuluar lidhja në mes sëmundjeve të zemrës dhe mendimit personal të njerëzve, për atë se si ndikon stresi në shëndetin e tyre.
Studimi sugjeron që mjekët duhet ta marrin parasysh raportin e pacientit dhe perspektiven ndaj stresit kur pacienti ankohet për stres.
Kjo po ashtu do të nënkuptonte që reduktimi i stresit do të ndihmonte pacientët për të zvogëluar rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare.

Related

Shëndet & estetikë 2974385725955576289

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item