7 ushqimet që ju ngopin më shpejt

A dëshironi që të hani më pak por që të zëvendësoni më shumë kalori. Janë disa ushqime që e kryejnë këtë funksion. Kur t’i hani ato, m...


A dëshironi që të hani më pak por që të zëvendësoni më shumë kalori. Janë disa ushqime që e kryejnë këtë funksion. Kur t’i hani ato, më pak kafshatë se të ushqimeve tjera do t’ju bëjnë të ndiheni më të ngopur gjatë ditës gjë që bën që të mos kërkoni më shumë ushqim dhe të hani më pak kalori. Shtatë ushqimet që kryejnë këtë funksion janë:
Vezët
Çokollata e zezë
Misri
Djathi
Qumështi
Portokajtë
Patatet

Related

Shëndet & estetikë 4423135385072012585

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item