5 pozicionet më të këqija të seksit për femrat

A ka qenë e gjithë jeta juaj seksuale një gënjeshtër? Pas një survejimi të lexuesve të revistës Women’s Health, ato treguan se cilat i...


A ka qenë e gjithë jeta juaj seksuale një gënjeshtër? Pas një survejimi të lexuesve të revistës Women’s Health, ato treguan se cilat ishin pozicionet seksuale të cilat i preferonin më pak. Duket se nga survejimi këto pozicione kanë qenë “arsenali seksual” i të gjithë meshkujve që në herët e para. Ja cila janë 5 pozicionet më të këqija të seksit:
1 – Stili i qenit
Pse nuk i pëlqen asaj: Është e dhimbshme për të. Mund të arrihet qafa e mitrës, dhe kjo është arsyeja pse ndonjëherë depërtimi i thellë mund të jetë më i dëmshëm se sa i kënaqësi sjellës.
Si ta rregullojmë: Për të parandaluar dhembjet, mundohuni për një seks më të avashtë në vend të një depërtimi të thellë e të shpejtë.
2 – Femra sipër
Pse nuk i pëlqen asaj: Vetëm një fjalë: Pasiguri. Sipas një studimi, femrat janë të shqetësuara për imazhin që tregojnë barku dhe gjoksi i tyre ndryshe kur janë të shtrira.
Si ta rregullojmë: Zgjidhni një pozicion tjetër. Shtrijeni me kurriz dhe ngrijani njërën këmbë.
3 – Femra e ulur mbi ty
Pse nuk i pëlqen asaj: Sepse e ka të vështirë të arrijë orgazëm në atë mënyrë, dhe jo çdo gjë shkon mirë, kur ajo “kalëron” mbi ty e kthyer me kurriz
Si ta rregullojmë: Nëse jeni në atë pozicion më mirë kthejeni në stil qeni. Është më praktike dhe e ndihmon të arrijë orgazëm shpejt
4 – Misionar
Pse nuk i pëlqen asaj: Nuk i godet pikat e saj të duhura.
Si ta rregullojmë: Përdorni teknikën e vënies së një jastëku poshtë vitheve të saj për të krijuar kënd më të favorshëm, dhe në vend që gjoksi juaj të jetë përballë gjoksit të saj, gjoksi juaj do të jetë afër shpatullave të saj.
5 – 69
Pse nuk i pëlqen asaj: Femrat thonë se është shumë e vështirë të përqendrohesh tek marrja e kënaqësisë kur je e përqendruar në dhënien e kënaqësisë. Kënaqësia dhe arritja e orgazmës është e përcaktuar nga gjendja e saj mendore
Si ta rregullojmë: Nëse doni të fitoni maksimumin e kënaqësisë nga seksi oral është e mirë ta bëni me radhë.

Related

Erotikë 3476507989849048684

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item