“2016, fundi i botës!”: 5 profecitë më të çmendura që qarkullojnë

Majat u gabuan në parashikimin e tyre se në vitin 2012 do të vinte fundi i botës. Por në rrjet kanë nisur të qarkullojnë teori të re...


Majat u gabuan në parashikimin e tyre se në vitin 2012 do të vinte fundi i botës.
Por në rrjet kanë nisur të qarkullojnë teori të reja rreth fundit të bots.
Disa prej tyre janë nga më të çmendurat, por kanë një të përbashkët: 2016 do të jetë fundi i botës!
Ja pesë profecitë më te çmendura, sipas Metro.co.uk:
  • Profecia e “Ghostbusters”, sipas tyre në 14 shkurtin e 2016 do të vijë apokalipsi.
  • Alarmi i shkencëtarit të Nasës, dr.Sal. Sipas tij këtë vit të dy polet do të shkrijnë duke përmbytur botën.
  • Obama, antiKrishti. David Montaigne është një konspiracionist i njohur për teorinë e tij antiKrisht. Sipas tij Obama është antiKrishti dhe do të sulmojë Jeruzalemin në 6 qershor të këtij viti duke provokuar apokalipsin.
  • Asteroidi që do të zhdukë botën. Pastori Ricardo Salazar thotë se në 16 maj do të nisë apokalipsi dhe do të përfundojë në 25 tetor, si pasojë e goditjes së Tokës nga një asteroid gjigand.
  • Rikthimi i Jezusit. Disa mendimtarë të krishterë mbështesin idenë se këtë vit do të rikthehet Krishti në Tokë, duke u bazuar në Librin e Danielit, në Bibël.

Related

Kuriozitete 8501441486171496509

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item