10 lëngjet më të mira për të rënë në peshë

Lëngjet dhe smoothies janë shumë të mira për të rënë në peshë. Në këtë artikull po rendisim disa nga lëngjet më të mira që ndihmojnë për...


Lëngjet dhe smoothies janë shumë të mira për të rënë në peshë. Në këtë artikull po rendisim disa nga lëngjet më të mira që ndihmojnë për rënien ne peshë, pasi ndikimi i frutave me njëra-tjetrën sipas kombinimeve të koktejeve më poshtë, ju ndihmon në djegjen e yndyrnave dhe në pastrimin e organizmit, duke ju hequr kilet e tepërta:
1. Lëng me portokall, mollë dhe pjeshkë
2. Lëng me boronicë të zezë
3. Lëng me rrush dhe mollë jeshile
4. Lëng bostani
5. Lëng me sallatë kale, mollë jeshile dhe kastravec
6. Lëng kivi
7. Lëng karrote dhe molle të kuqe
8. Lëng me fruta pylli
9. Lëng me mollë, shegë dhe qershi
10. Lëng qitroje

Related

Shëndet & estetikë 8137556087169602933

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item