Rama dhe Meta u takuan me të gjithë liderët shqiptarë të Maqedonisë (FOTO)

  Sot në Pogradec me përfaqësuesit politikë të shqiptarëve në Maqedoni, shkruan Edi Rama në Facebook!


 Sot në Pogradec me përfaqësuesit politikë të shqiptarëve në Maqedoni, shkruan Edi Rama në Facebook!Related

Top Lajm 4067193751637430881

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item